Stingray Race Spec blue

€ 158,99 € 131,40 ex.

handschoenen

Omschrijving
We hebben opnieuw vooruitgang geboekt in de ontwikkeling en we zijn verheugd om een ​​nieuw model van de beste handschoenen van 4SR te presenteren. Stingray Race Spec race motorhandschoenen zijn ontwikkeld met de nadruk op veiligheid en maximale flexibiliteit.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)Kstingrayraceblue
ProducttypeKleding
Prijs (excl. BTW)€ 131,40
Prijs (incl. BTW)€ 158,99
BTW€ 27,59
Aantal beoordelingen 0
Merk
Onderhoud • Droog en ventileer handschoenen na elke rit • Vuil en insecten onmiddellijk verwijderen met een zachte spons en warm zeepwater • Droog het kledingstuk uit de buurt van warmtebronnen en op een goed geventileerde plaats • Behandel je leren handschoenen met leerbalsem
Productcode Kstingrayraceblue
maattabel Maattabel 4SR handschoen.pdf
Informatie Rijders geven vaak de voorkeur aan het comfort en het gevoel van hun handschoenen boven een hoog beschermingsniveau. Maar we weten allemaal dat dit niet bepaald ideaal is, dus hebben we ons gericht op het combineren van deze tegenstrijdige eisen. De vingers die de hendels bedienen, die niet bestand zijn tegen buigen, hebben flexibele panelen bij het gewricht en dus een gevoelige dosering van remmen en koppeling mogelijk maken. Dit vermindert de belasting van de pezen en minimaliseert het risico op krampen. De hele handschoen is dan anatomisch voorgesloten voor een betere grip op het stuur, externe naden worden gebruikt voor maximaal comfort. De duimrand daarentegen is robuust, voorzien van een Antishock systeem van Viscofoam materiaal met memory-effect. Omdat de pink bij de overgrote meerderheid van de valpartijen wordt geraakt, is deze verbonden met de ringvinger om de bescherming te vergroten. De handpalm is meestal het deel van de handschoen dat goed bestand moet zijn tegen slijtage. Kevlar-vezels en pijlstaartrogvellen hebben ook hun plaats in de palmconstructie. Het, ondersteund door Viscofoam traagschuim, beschermt het shuttlebot. Het skelet van de handpalm, inclusief de vingers, is gemaakt van zeer fijn Pittards-leer, dat ook 2x duurzamer is dan kangoeroeleer. Om de gewrichten te beschermen, was het nodig om een nieuwe beschermer te ontwikkelen die gemaakt was van een flexibel materiaal en tegelijkertijd bestand was tegen slijtage. De energie van de impact wordt verdeeld in het gebied en gedeeltelijk geabsorbeerd door de beschermer, extra energie wordt geabsorbeerd door de Viscofoam-laag eronder. Om ervoor te zorgen dat de handschoen goed past, komen de afmetingen van deze beschermer overeen met de maat van de handschoen. Racehandschoenen 4SR Stingray Race Spec Blue: • volledig lederen sporthandschoenen, motorhandschoenen ontworpen voor racen • De palm- en shuttlebotbeschermer is gemaakt van 100% pijlstaartroghuid • flexibel paneel om de druk op de gewrichten te verminderen • ergonomisch gevormde handpalm en vingers voor een betere grip op het stuur • het gebruik van externe naden garandeert rijcomfort • combinatie van pink en ringvinger, waardoor de kans op blessures kleiner wordt • kunststof beschermers van gewrichten en vingergewrichten voor meer veiligheid • Anti-shock systeem gemaakt van slim Viscofoam®-schuim op de polsen, gewrichten, rug en vingergewrichten garandeert de verdeling van energie tijdens een val en de daaropvolgende demping • binnenvoering gemaakt van DuPont-Kevlar® Kevlar-stof • CE volgens Verordening (EU) 2016/425 van het Europees Parlement en de Raad Wil je advies? Wij zijn bereikbaar op info@tracksupport en 0031 626260615.
Levertijd 7 werkdagen
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken