Track Support Racing Team

TS Raceteam

Het Track Support Racing Team is een professioneel motorrace team dat er alles aan doet om coureurs naar een hoger niveau te brengen. Met ons ervaren team, state-of-the-art faciliteiten en uitgebreide ondersteuning bieden wij de ideale weg naar succes binnen de motorsport.

Wat maakt het Track Support Racing Team zo uniek?
Ten eerste hebben wij een toegewijd team van professionals die jouw passie voor motorracen delen. Onze ervaren monteurs technici en coaches staan klaar om jou te begeleiden op je weg naar succes.
Bij het Track Support Racing Team gaan we verder dan het alleen leveren van technische ondersteuning. Wij bieden een compleet pakket aan van een ervaren data-engineer welke je mee zal nemen in de verbeteringen geconstateerd uit onze uitgebreide 2D data systemen en een ervaren rijderscoach.
De rijderscoach is actief aanwezig tijdens de events en je live, visueel langs de baan observeert, zo kan hij je beoordelen op je rijden en je tevens feedback geven na het rijden door de beelden afkomstig van je onboard camera.
Bij de nabespreking luisteren en bespreken zowel de data-engineer als de rijderscoach naar je ervaringen en geven je adviezen en strategieën mee. Met de monteurs worden vervolgens de gewenste technische aanpassingen besproken en uitgevoerd.

Racing Team 4 met logo


Topklasse

Naast onze persoonlijke begeleiding bieden we ook toegang tot topklasse faciliteiten en apparatuur. Onze werkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën en gereedschappen zodat wij altijd jouw motor en materiaal in topconditie kunnen houden.
Hiernaast hebben wij nauwe samenwerkingen met toonaangevende leveranciers in de motorsportindustrie wat betekent dat wij altijd toegang hebben tot de nieuwste en beste materialen.

Racing Team 2-2

Professioneel

Wil jij genieten van het racen op professioneel niveau?
Het Track Support Racing Team is er voor jou!
Wij geloven in een gepersonaliseerde aanpak en het creëren van een omgeving waarin jij je als coureur kunt ontwikkelen.

Racing Team 3